S.B.Ü. İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

S.B.Ü. İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Yoğun Bakım Kurs Duyurusu

Güncelleme Tarihi: 05/10/2017

Hastanemiz  tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 13 Kasım – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olup başvuru tarihleri 25 Eylül – 13 Ekim 2017 ‘dir.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı standartlarına göre, Söz konusu sertifika programına, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar,  http://www.tkhk.gov.tr/5187_sertifikali-egitim-p duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, diploma (mezuniyet belgesi) ve kimlik fotokopisi ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapabilirler.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik üst yazı ekte yer almaktadır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;
Program Sorumlusu: Arzu KAPLANOĞLU

Tel: 0 (212) 529 44 00 - 2182