Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Feride TUNCA

1976 yılında Niğde'de doğdu. 1994 yılında Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Meslek Lisesini bitirerek aynı yıl  Niğde Hacıabdullah Kasabasında göreve başladı. 2000 -2002 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesi  Acil ve Hemodiyaliz Ünitelerinde çalıştı.2002 yılında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dahiliye Kliniğinde göreve başladı,2007-2011 yılları arasında Kemoterapi Ünitesinde, 2011 -2015 yılları arasında Birim Koordinatörü olarak görev yaptı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ebelik Lisans bölümünü, Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı. Halen Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Doktora programına devam etmektedir.15.01.2015 tarihinden beri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Bir erkek çocuk annesidir.