Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Feride TUNCA

1976 yılında Niğde'de doğdu. 1994 yılında Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Meslek Lisesi'ni bitirerek aynı yıl  Niğde Hacıabdullah Kasabası'nda göreve başladı. 2000 -2002 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesi  Acil ve Hemodiyaliz Ünitelerinde çalıştı.2002 yılında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dahiliye Kliniğinde göreve başladı.2007-2011 yılları arasında Kemoterapi Ünitesinde, 2011 -2015 yılları arasında Birim Koordinatörü olarak görev yaptı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ebelik Lisans Bölümünü, Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı. Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Yönetimi Doktora Programına devam etmektedir.15.01.2015 tarihinden itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Bir çocuk annesidir.