Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

İsmail Solmaz 2022.jpg

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı
İsmail SOLMAZ

İsmail SOLMAZ ilkokulu Esenler İlçesi'nde okuduktan sonra ortaokul ve lise eğitimini Bakırköy İlçesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Beykent Üniversitesi’nde Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği alanında yüksek lisans eğitimini tamamladi.2001 yılında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde memuriyet hayatına başladı ve aynı hastanede Personel Müdürü olarak çalıştı.2018 yılından itibaren Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2021 yılının Aralık ayından itibaren de aynı kurumda Destek ve Kalite Hizmetleri Mudur Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.