Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Filiz ÇELEBİ

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Filiz ÇELEBİ

Filiz ÇELEBİ İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2011 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ön Lisans Programı’ndan; 2018 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Lisans Programı’ndan mezun oldu. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. 1999-2014 yılları arasında Özel 29 Mayıs Hastanesi’nde görev yaptı. 2014 yılından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışma hayatına devam etti ve 2014-2023 yılları arasında Sivil Savunma Amiri ve Çevre (Atık) Birim Sorumlusu olarak çalıştı. 2023 yılının Kasım ayından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.