Türk Üroloji Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Hastanemiz Üroloji Kliniği’ni Ziyaret Etti
20 Aralık 2021

SBÜ Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nin akreditasyonu için 2019 yılında Üroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Faruk ÖZGÖR ve Üroloji Kliniği İdari Sorumlusu Op.Dr. Ömer SARILAR tarafından Türk Üroloji Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonuna sunulan başvuru dosyası kabul edilmiş ve kliniğin ziyaret edilmesine karar verilmiştir.

COVID-19 pandemisi nedeni ile yaklaşık iki yıl ertelenen klinik ziyareti 10.11.2021 günü gerçekleştirildi. Akreditasyon Komisyonu, Prof. Dr. İhsan KARAMAN ve Prof. Dr. İrfan ORHAN hocalardan meydana gelmekteydi. Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr.Mehmet Mesut SÖNMEZ ve Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Akif ERBİN’in de katıldığı bilgilendirme toplantısında; Doç.Dr. Faruk ÖZGÖR tarafından Üroloji Kliniği’ni tanıtan bir sunum yapıldı. Bilgilendirme seminerinin sonrasında, Akreditasyon Komisyonu Üroloji Kliniği Asistan Doktorları ile görüşmeler yaptı. Daha sonra komisyon, Üroloji Servisi, Üroloji Poliklinikleri, Akıllı Prostat Biyopsi Odası, Taş Kırma Ünitesi, Ürodinami Ünitesi ve Ameliyathane Bölümlerini değerlendirdi. Başhekimlikte yapılan vedalaşma ile ziyaret sona erdi.