Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi (İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kullanımında)
17 Nisan 2024

Adres : Aksaray, Adnan Adıvar Caddesi, No:9
              34130 Fatih/İstanbu

Tel      : 0212
e-mail: hasekieah.hh@saglik.gov.tr

Şehir Dışından Gelen Hastalarımız İçin Ulaşım Seçenekleri:

İstanbul Havalimanı

Sabiha Gökçen Havalimanı
Esenler Otogarı
İDO Yenikapı Feribotu

Şehir İçi Ulaşım Seçenekleri:

Ayrıntılı bilgi ve otobüs saatleri için www.iett.istanbul web sitesindeki Nasıl Giderim? bölümünden  yararlanabilirsiniz.

Sultangazi Haseki Yerleşkesi'nden  (Ek Hizmet Binası) Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi'ne Nasıl Gidebilirim?

TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE ULAŞIM:

*Otobüs:

Sultangazi Haseki Yerleşkesi’nden Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi‘ne otobüsle ulaşabilmek için 336 Y (Cebeci-Yenikapı Marmaray ) ve 36 ES ( Esentepe-Beyazıt ) hat numaralı ulaşım araçlarını tercih edebilirsiniz.

*336 Y ( Cebeci-Yenikapı Marmaray )

Hastanemize yürüme mesafesindeki Cebeci Peronlardan veya Huzur Durağından 336 Y hat numaralı otobüse binebilir veHaseki Durağında inerek Haseki Merkez Yerleşkesi‘ne ulaşabilirsiniz.

* 36 ES (Esentepe-Beyazıt Hattı)

Hastanemize 2 dk (190 m ) yürüme mesafesindeki Sultangazi Devlet Hastanesi Durağından geçen 36 ES (Esentepe-Beyazıt) hattında hizmet veren otobüse binebilir ve Haseki Durağında inerek yürüme mesafesindeki Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi ‘ne ulaşabilirsiniz.

*Tramvay:

Fatihi Haseki Merkez Yerleşkesi‘ne ulaşmak için tramvay seçeneğini tercih ettiğinizde aktarmalı olarak yolculuk yapmanız gerekmektedir.

Sultangazi Haseki Yerleşkesi’ne en yakın tramvay durağı Sultançiftliği İstasyonu’dur. Bunun için yürüyerek durağa ulaşabilir, Mescid-i Selam-Topkapı Tramvay Hattını  (T4) kullanarak 18 durak sonra Topkapı İstasyonu’nda inebilirsiniz. Daha sonra Topkapı Girişini kullanıp Kabataş yönüne giden (T1) tramvayına binmelisiniz. 5 durak sonra Yusufpaşa İstasyonu’nda inerek yürüme mesafesindeki Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi ’ne ulaşabilirsiniz.

ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM:

*  Metris-Esenler Bağlantısı üzerinden,