SBÜ Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Tarafından HOLEP Cerrahisi Kursu Düzenlendi
27 Haziran 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği tarafından düzenlenen "HOLEP Cerrahisi Kursu" 25.06.2024 tarihinde hastanemizde gerçekleştirildi.

Üroloji Kliniği İdari Sorumlusu Op.Dr.Ömer SARILAR ve Eğitim Sorumlusu Doç.Dr.Faruk ÖZGÖR'ün; "BPH Cerrahisi Endikasyonları ve HOLEP", " HOLEP Cerrahisinde Kullanılan Cihazlar ve Malzemeler" konu başlıklı anlatımlarıyla başlayan kurs programı; 3 HOLEP Vakasının canlı cerrahi uygulamasıyla devam etti. Katılımcılarla beraber soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen vaka değerlendirmelerinin ardından kurs programı başarılı bir şekilde sonlandırdı.

Kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese, eğitimcilerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.