332.Travma ve Acil Cerrahi Aylık Bilimsel Toplantısı Hastanemizde Gerçekleştirildi
24 Eylül 2024

Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği'nin (UTACD) 332.Travma ve Acil Cerrahi aylık bilimsel toplantısı 29 Ağustos 2024 tarihinde hastanemizin Konferans Salonu'nda Başhekimimiz Prof.Dr.Mine GÜRSAÇ ÇELİK ile Genel Cerrahi Kliniği Hekimlerimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Marmara Bölgesi ve İstanbul'daki şehir/eğitim ve araştırma hastanelerinde görev yapan değerli hekimlerimizin gerçekleştirdikleri bilimsel sunumlar ile oldukça verimli geçen ve ilgiyle takip edilen toplantıya katılım gösteren değerli Hocalarımız; Prof.Dr.Cemalettin ERTEKİN, Prof.Dr.Orhan YALÇIN, Doç.Dr.Hakan YİĞİTBAŞ, Doç.Dr.Adnan ÖZPEK ile hastanemizin Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Prof.Dr.Fazilet ERÖZGEN'e ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• kmj
  • ouşl