Klinikten Haberler
27 Eylül 2022

Başhekimimiz Prof.Dr.Mine GÜRSAÇ ÇELİK'in davetiyle hastanemizin Palyatif Bakım Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren; İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU, Sultangazi Kaymakamı Mahmut KAŞIKÇI, Sultangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup DALKILIÇ,Saglik Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Hasan Basri VELİOĞLU'na ve açılışımıza destek ve katılım gösteren Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serdal ZELYURT, Kamu Hastaneleri Başkanlığı-5 Başkanı Op.Dr.Gürhan ÇELİK, Kamu Hastaneleri Başkanlığı-5 Başkan Yardımcısı Muzaffer SARAÇ,Başkan Yardımcısı Dr.Enver KAYIKÇIOĞLU, Eczacı Yunus DADAŞOĞLU'na (Palyatif Bakım Merkezi bağışçısı) ve Hastanemizin Yöneticileri ile çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.