Uz. Dr. Halil Uğur HATİPOĞLU

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği

Dr. Halil Uğur Hatipoğlu, 1985 yılında Şanlıurfada doğdu.2003 yılında Murat Lisesi’nden; 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını 2015 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı.2016-2017 yılları arasında Şanlıurfa Ceylanpınar Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini yaptı.2017-2018 yılları arasında  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2018-2019 yılları arasında  Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak; 2019-2021 yılları arasında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Bahçeşehir Liv Hospital’da Doktor Öğretim Üyesi olarak çalıştı.2021 yılından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  görev yapmaktadır.